Orvosi engedélyek Süti kezelési szabályzat Adatkezelési nyilatkozat Szállítási és vásárlási feltételek
Céginformáció

Bemutatkozunk:

Cégünk a nyolcvanas évek végén alakult, egészségügyi készülékekkel foglalkozunk.
Palettánkon, hatóanyagmentes módszereket felhasználó eszközök szerepelnek. Vannak angol, dán,  illetve német orvosok által kifejlesztett, igen hatékony, orvostechnikai eszköz minősítésű készülékeink, de érdeklődéssel fordulunk a keleti gyógymódok - elsősorban az akupunktúra -  felé is, hisz ezek a nyugati orvoslásban  is egyre inkább teret hódítanak. Sok orvos nem csak elfogadja ezeket, de maga is műveli munkája során. Magyarországon - és sokszor Európában is - egyedülálló termékeink vannak.
Egy-egy készüléket magunknak is volt alkalmunk tesztelni, mert sajnos családjainkban is előfordulnak ezek a betegségek, így saját tapasztalatainkat is megoszthatjuk vevőinkkel.  Ez azért lehet hasznos, mert rálátásunk van a használat közben fellépő esetleges kérdésekre, és közvetlenül látjuk a hatékonyságot is. Készülékeinket több éve forgalmazzuk, az eltelt idő, és vevőink elégedettsége is azt bizonyítja, hogy van létjogosultsága ezeknek a gyógymódoknak.
Szívesen fogadjuk a "vélemények" menü pont alatt leírható észrevételeket, véleményeket is! Kérjük, amennyiben idejük engedi, tiszteljenek meg azzal, hogy visszajelzik akár pozitív,  akár  negatív tapasztalataikat készülékeinkről!
 
Cégadatok:

SAX kft
Adószám: 10585601-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-078272

1162 Budapest (Árpádföld),
Cserhida u. 8.
Tel:+3614093643

Kép