Adatkezelési tájékoztató Megrendelés, jótállás, garancia Orvosi engedélyek
Fájdalom Csillapító Készülék

FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS GOMBNYOMÁSRA- a Pain Xit készülékkel


A Fájdalom csillapító készülék egy új találmány, amely ott is sikert ér el, ahol a többi eszköz csõdöt mondott. Nem hasonlítható semmilyen eddigi próbált gyógymódhoz. A készülék orvostechnikai eszköz minõsítést szerzett, Európa több országában tesztelték igen jó eredményekkel, a fizikai fájdalmak minden fajtájának csillapítása terén. A klinikai vizsgálatok alapján igen hatékonyan csillapít ízületi fájdalmakat, mint pl. rheumatikus eredetu gyullasások, arthritis, teniszkönyök, isiász. Kitûnõ eredményekrõl számoltak be a sportolók akut sérülések, izomhúzódások esetén,és a következõ problémákon is hatásosnak bizonyult:


  • hátfájdalom
  • izomfájdalmak
  • teniszkönyök
  • sportsérülések
  • mûtét utáni fájdalom
  • arthritis
  • övsömör
  • lumbágó
  • idegzsábaNéhány krónikus megbetegedésekben jelentkezõ fájdalmaknál egy-két hétig tartó napi többszöri kezelés után látványos a javulás érhetõ el. Bizonyonyos esetekben a Fájdalomcsillapító- PainXit- készülék gyorsan hat.

Fájdalomcsllapító Ceruzai

A Készülék:
A Fájdalom Csillapító készülék kinézetében egy ceruzához, vagy tollhoz hasonlító, rövid hatóerejû orvostechnikai eszköz. Mûködtetéséhez nincs szükség tûre, elemre, akkumulátorra, így bárhol, bármikor használható. Fájdalomcsillapító hatását a bõrön keresztül ható idegi stimulációval érjük el (TNS), amely hatásos krónikus és akut fájdalmak esetében is. Ha heveny vagy krónikus fájdalmai vannak, a piezoelektromos elven mûködõ gyógyászati segédeszköz minden kattintással nagy feszültségû, de csekély áramerõsségû impulzust bocsát ki a receptorokra, melyek az idegpályákon keresztül eljutnak az agyba, ahol endorfinokat szabadít fel. A szervezet által termelt saját endorfin hatására az adott helyen megszûnik a fájdalom.
( az endorfin a test természetes védekezõ reakciója fájdalom ellen).
Ez hosszan tartó, és gyors enyhülést hozhat a fájdalmakra.
A Fájdalom csillapító Készülék a fájdalmat a panasz helyén, hatékonyan, biztonságos és természetes módon szünteti meg.

Fájdalomcsillapító Ceruza

A készülékkel végzett kezelés elõnyei:

Tekintettel arra, hogy az eszközben nincs hatóanyag, a terápiának nincs mellékhatása. A készüléket annyiszor lehet használni, ahányszor a fájdalom a jelentkezik, túladagolni nem lehet. Az eszközben nincs elem, vezeték és tû, ezért az eljárás egyszerû, és fájdalommentes. Egy kezelés 30-40 kattintást jelent. Hatékonyságát a gyártó 100 ezer impulzusig garantálja.

Elfér egy táskában vagy zsebben, ezért bárhol és bármikor alkalmazható. A kezelés könnyû ruhákon keresztül is hat.

Néhány orvosi vélemény a készülékrõlKép