Orvosi engedélyek Süti kezelési szabályzat Adatkezelési nyilatkozat Szállítási és vásárlási feltételek
Fájdalomcsillapító készülékek

Lehetne hogy ne fájjon?

Az orvostudomány egyik legújabb fegyvere - az elektromosság
Elektromos áram alkalmazása az orvosi tudományban - az ember azt hinné, hogy ez valami nagyon modern, újszerű dolog, amiről őseink még csak nem is álmodtak. Hiszen a villamosságot az iparban vagy más gyakorlati téren is csak nem nagyon régen használják fel. Az orvostudomány történelme alaposan rácáfol erre a hitre. 

Már az ókorban, amikor még az orvosok és a laikusok azt sem tudták, hogy egyáltalában létezik egy természeti erő, amit ma elektromosságnak hívunk, alkalmazták a gyógyítás céljaira a villamosság erejét. Vannak tengeri halak - ilyenek pl. az elektromos ráják, - amelyek úgynevezett „elektromos szerveik” segítségével kisebb-nagyobb villamos ütéseket mérnek arra, aki hozzájuk nyúl.
 
Pld.  az ókori görögök elektromos angolnákat használtak fájdalomcsillapításra, ezen kívül a kínaiak éppen ez idő tájt fejlesztették ki az akupunktúrát, amit manapság már árammal is kombinálnak.


Végül a XIX. század óta gyógyításra is alkalmazzák, bár ez a szerepe mégis inkább csak a legutóbbi évtizedekben jutott érvényre.

Ma már nem kell ilyen módszerhez folyamodnunk, mert,
léteznek kisfeszültségű ingerárammal működő fájdalomcsillapító készüléket használhatjuk, mely egy új,  kimondottan fájdalomcsillapításra  kifejlesztett orvostechnikai eszköz, mely  ártalmatlan, alacsony frekvenciájú áramot használ az  akut és krónikus fájdalom csillapítására, enyhítésére.
 
100%-ban természetes ez a fájdalomcsillapító módszer!

  • Fájdalomcsillapító hatását a bőrön keresztül ható idegi stimulációval érjük el (TNS), amely hatásos krónikus és akut fájdalmak esetében is. A kattintással nagy feszültségű, de csekély áramerősségű impulzusokat bocsát ki a receptorokra, melyek az idegpályákon keresztül eljutnak az agyba, ahol endorfinokat szabadít fel. A szervezet által termelt saját endorfin hatására az adott helyen megszűnik a fájdalom. (Az endorfin a test természetes védekező reakciója fájdalom ellen.)


Magnetoterápiás készülék ÚJ
Három programos fájdalomcsillapító készülék
Kép