Adatkezelési tájékoztató Megrendelés, jótállás, garancia Orvosi engedélyek
Fájdalomcsillapító készülékek

Lehetne hogy ne fájjon?

Új fájdalomcsillapító készülékeinket a termékek között megtekintheti:

Ingerárammal működő:

FájdalomStop készülék-PainXit
gyors fájdalomcsillapító hatás

Lökéshullám terápiás készülékek :      Kneease-térdfájdalomra
                                                            Tenease-tenisz-es-golfkonyok-fajdalom-ellen
                                                             Heelease-sarok-es-talpfajdalomra
                                                             Sciaticalm-isiasz-es-hatfajas-ellen


Egy kis múltbanézés:

Az orvostudomány egyik legújabb fegyvere - az elektromosság volt....           

Elektromos áram alkalmazása az orvosi tudományban - az ember azt hinné, hogy ez valami nagyon modern, újszerű dolog, amiről őseink még csak nem is álmodtak. Hiszen a villamosságot az iparban vagy más gyakorlati téren is csak nem nagyon régen használják fel. Az orvostudomány történelme alaposan rácáfol erre a hitre. 

Már az ókorban, amikor még az orvosok és a laikusok azt sem tudták, hogy egyáltalában létezik egy természeti erő, amit ma elektromosságnak hívunk, alkalmazták a gyógyítás céljaira a villamosság erejét. Vannak tengeri halak - ilyenek pl. az elektromos ráják, - amelyek úgynevezett „elektromos szerveik” segítségével kisebb-nagyobb villamos ütéseket mérnek arra, aki hozzájuk nyúl.
 
Pld.  az ókori görögök elektromos angolnákat használtak fájdalomcsillapításra, ezen kívül a kínaiak éppen ez idő tájt fejlesztették ki az akupunktúrát, amit manapság már árammal is kombinálnak.


Végül a XIX. század óta gyógyításra is alkalmazzák, bár ez a szerepe mégis inkább csak a legutóbbi évtizedekben jutott érvényre.

Ma már nem kell ilyen módszerhez folyamodnunk, mert,  kisfeszültségű ingerárammal, vagy lökéshullámokkal működő,  fájdalomcsillapító készüléket használhatunk.
Kép