Adatkezelési tájékoztató Megrendelés, jótállás, garancia Orvosi engedélyek
Forgalmazott termékeink

Segíts magadon ...

Előfordul, hogy a beteg azt hallja, orvosától, hogy meg kell tanulnia együtt élni az állapotával. Viszont, mivel gyakran szenved különféle fájdalomérzettől, kellemetlen panaszok nehezítik életét, más megoldást keres. Ilyenkor fordul a természetes, és az alternatív gyógymódokhoz, melyekkel hatékonyan lehet javítani az életminőségen, enyhíteni a fájdalmakon, kiegészíteni az orvos által elrendelt terápiát.

Ami pedig egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hogy ezeknek a gyógymódok nem terhelik a szervezetet vegyi anyagokkal, gyógyszerekkel.

Ez nem jelenti azt, hogy ezeket a készülékeket az orvostársadalom elutasítaná, vannak angol, dán, illetve német orvosok által kifejlesztett, igen hatékony, orvostechnikai eszköz minősítésű készülékeink.


Lökéshullám terápia az ízületi fájdalmak ellen

A kezelés óriási előnye, hogy nem igényel gyógyszeres támogatást, kivételesen hatékony alternatívája lehet a konzervatív gyógymódoknak és kockázatmentes!
Térdfájdalom

Térdet és a lábakat érintő fájdalmak

 
Tenisz és golfkönyök fájdalom

Tenisz és golf könyök fájdalom ellen

Sarok és talpfájdalom

Sarok-sarkantyú – talp problémák

ISIÁSZ ÉS HÁTFÁJÁS ELLEN

Isiász – lumbágó - hátfájdalmak

A készülék ortopédsebészek által kifejlesztett orvostechnikai, és egyben gyógyászati segédeszköz, mely jelentős segítség lehet, felhasználva a lökéshullám terápia hatását. A kórházakban, rendelőkben használt készülékek otthoni változata.

Bővebb információ és vásárlási lehetőség (https://lokeshullamok.hu)Miért kellene együtt élnie a problémákkal? Segítsen magán természetes, és alternatív gyógymódokkal! Próbálja ki gyógyszermentes készülékeinket!
RC-Cornet készülék
Köhögés, letapadt váladék, asztma, bronchitis, hörghurut, COPD?
RC-Cornet N orrkürt
Orrfolyásos tünetek, orrüreggyulladás, arcüreggyulladás, középfül és fülkürt gyulladás, orrgarat folyás, post nasal szindróma, dohányzás miatt kialakult probléma, megfázás
Fájdalom Stop készülék
neuropátiás fájdalom, térdfájás, mozgásszervi, idegi és izom fájdalom reumatikus fájdalom, lumbágó, isiász
BIOPTRON lámpa
Bioptron compact - kisméretű, kézi lámpák - kölcsönzése
Kép