Orvosi engedélyek Süti kezelési szabályzat Adatkezelési nyilatkozat Szállítási és vásárlási feltételek
Egyszerű megoldás  lehet  a kellemetlen Gondok ellen  a  Kb-100 -as készülék Használata

hogy ne kelljen együtt élni

 • a zsibbadással,
 • az égő érzéssel
 • a lábikrájában a görcsökkel
 • a fagyos  végtagokkal
 • a bizsergéssel
 • merev, elnehezült végtagokkal
 • érzéketlennek éreznie a kezeit és lábait
 • hogy szabadabban mozoghasson

   Megvásárolható
   jelenleg akciós áron:
  40.500,-- Ft helyett
  36.500,-Ft-ért személyesen vagy utánvéttel mely esetén a futárdíj  0- Ft.

  Megrendelés
  KB-100 készülék


  Úg érzi, hogy egyszerre ég és fázik, bizsereg és fáj, zsibbad, és még érzéketlen is...


  Sok embert érintenek ilyen meghatározhatatlan eredetű gondok, melyet számos probléma okozhat.

  Legjellemzőbb az érintetteknél a hideg, zsibbadt végtagérzet. Szintén tipikus kellemetlenség az azonos időben jelentkező fagyos és égő érzés.   Sokszor, éjszakánként jelentkezik a lábikrában görcsös érzés, annyira, hogy előfordul, hogy még a takaró súlya is elviselhetetlennek tűnik, vagy talán érzéketlennek érzi valamelyik végtagját. Nem ritka a zokniszerűen fellépő fájdalomérzet sem.

  Hatékony segítség

  A KB-100 elektroakupunktúrás készülék, hatékony segítséget nyújthat az ilyen gondok esetében, a használata egyszerű,  közvetlenül a problémás területeken  történik, kiegészítheti az orvos által rendelt terápiát.

  A módszer lényege:

  KB-100 elektroakupunktúrás készülék használat közbenIllusztráció a készülék használatáról
  A készülék az akupunktúra egy speciális, tűszúrás nélküli változatával, a "Meihuazhen" módszert felhasználva fejti ki hatását. Különlegesség, hogy a tűket nem szúrták a bőr alá, hanem az akupunktúrás pontokat ütögették egy speciális készülékkel, melynek tűben végződött.

  Természetesen a készülékkel való kezeléskor tűszúrások helyett elektromos impulzusok, szikrasorozatok érik a bőrfelületet, melyek stimulálják az ereket, szöveteket, segítséget nyújtva ezzel a végtagok  keringéséhez. 


  Kezelés

  A készülék használata egyszerű, nem pontokat kell keresgélni, hanem lokálisan a problémás területeken kell használni, kúra szerű alkalmazásával. A kúrák a készülék 10-15 napos használatából és 1-3 napos szünetből állnak. Naponta egy alkalommal, testrésztől függően 3 ill. 5 percet vesz igénybe egy- egy terület kezelése. Egy enyhe csípő érzés észlelhető, amennyiben ez kellemetlen, vékony pamut kesztyű, illetve zokni használható, ez nem csökkenti a hatékonyságot.

  Mire számíthatunk ?

  Nem azonnali a hatás, kb. a 3. hét vége felé érezhető könnyebbség a végtagokban. 

  Természetesen, részletes magyar nyelvű leírás tartozik a készülékhez, a jótállási idő pedig 1 év.
  Amennyiben kérdése lenne - több mint tíz éves tapasztalatunk van a készülékkel kapcsolatban -, munkaidőben telefonon mindig elérhetőek vagyunk!

  Beépített pacemaker, epilepszia, illetve terhesség esetén a készülék használata TILOS !

  A készülék ára: 40.500,- Ft kedvezményes ár: 36.500,-Ft és ingyenes szállítás

  Amennyiben meg szeretne győződni a készülék hatékonyságáról a bérlésére is van lehetőség, ez 1 hónapra 12.000,- Ft + 30.000,- Ft letéti díjat jelent.

  A letéti díjat természetesen, amennyiben a készüléket üzemképesen visszahozza, visszaadjuk, megvásárlás esetén pedig a már befizetett összegről készítjük el a számlát Ön részére! Amennyiben akció van, bérlésre akciós ár nem vonatkozik!


   kedvezményes ár: 36.500,-Ft és ingyenes szállítás

  Plusz akció keretében: KB-100-as készülék és a PainXit fájdalomcsillapító készülék együttes vásárlása esetén a két készülék ára 52.500,-Ft és a szállítás ingyenes! Amennyiben így szeretné megrendelni a két készüléket, a lap alján megteheti!

  Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

  Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 0,-Ft
  Kiszállítás 1-3 nap alatt. A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

  Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

  Előre utalás esetén a futárdíj: 0,-Ft
  Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
  Kiszállítás 1-3 nap alatt. A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

  Átvétel PostaPonton előreutalással Amennyiben ez a szállítási módot választja, kérjük, a közlemény rovatban tüntesse fel melyik posta pontra kéri a szállítást!

  Ennél a lehetőségnél a szállítási díj 0, -Ft.
  Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
  Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

  Személyes vásárlás

  Személyes vásárlás: H-P, 10-16 óra között.
  Személyes vásárlás esetében nem szükséges a rendszeren keresztül megrendelni a terméket, nyitva tartási időben a helyszínen megvásárolható!

  Kép