Orvosi engedélyek Süti kezelési szabályzat Adatkezelési nyilatkozat Szállítási és vásárlási feltételek
SensaTONE - intím torna készülék férfiaknakJELENLEG EZT A KÉSZÜLÉKET ÁTMENETILEG NEM FORGALMAZZUK!
Az inkontinencia sokkal ritkábban fordul elő férfiaknál anatómiai felépítésük miatt. Férfiaknál az inkontinencia általában prosztataműtét vagy sugárkezelés után jelentkezik. A prosztata műtét után általában a stressz inkontinencia tünetei alakulnak ki különböző súlyossággal.


SensaTONE for MEN egy egyszerű, de mégis nagyon hatékony orvostechnikai eszköz férfiakat érintő inkontinencia kezeléséhez.

- Az időben elkezdett elektroterápiás kezelés, tornagyakorlatokkal kombinálva hatékonyan képes a férfiak inkontinenciáját kezelni,

Kiváló a  medence alap izmainak erősítésére és az inkontinencia kezelésére. A medence izmai - hasonlóan a test más izmaihoz - edzés, stimuláció hatására megerősödnek. Az erősebb medence alapi izmokkal rendelkező férfiak jobban tudják kontrollálni a húgyhólyagot, erősebb medencealapi izomtónussal rendelkeznek.
 Hogyan kell használni a készüléket?

Az inkontinencia a medencealapi izomzat stimulálásával kezelhető, mely a férfi pácienseknél a végbélen keresztül érhető el. A készülék használata egyszerű. Az anális elektróda - mely kis méretének köszönhetően könnyen használható -,  a végbélbe helyezve gyenge elektromos impulzusokat ad le, melyek az izmokat összehúzódásra késztetik. Ez semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. A készülék először bemelegíti az izmokat, majd erősíti, és végül az utolsó fázisban egy gyengébb stimulációval levezeti a gyakorlatot.

 

Az inkontinencia fajtái esetében mit várhatunk a kezeléstől?

A SensaTone™ készülék nemcsak a leggyakrabban jelentkező stressz inkontinencia kezelésére alkalmas, de speciális programjai eredményesek a késztetéses és kevert inkontinencia típusok esetén is. Ezeknél az inkontinencia típusoknál a kezelés feladata a hólyagtól az agyba induló hibás idegi jelzés korrigálása.

- késztetéses inkontinencia:  tünetei sugárkezelést követően  jelentkeznek gyakrabban, mely következtében gyakran csökken a hólyag mérete, és növekszik falának feszültsége.
Jellemzői: hirtelen jelentkező sürgető vizelési inger, melyet a páciens nem tud kontrollálni, ezért a mellékhelyiséget gyakran nem tudja időben elérni.A készülék használata az esetek  többségében 14 nap után már javulást eredményez.
      
- stressz inkontinencia estén:  a kezeléshez hosszabb idő szükséges, mert az izomtömeg növeléséhez időre van szükség.
Jellemzői:

Fizikai aktivitásra, a hasizom terhelésére (köhögés, nevetés, futás) jelentkező akaratlan vizeletvesztés.

Az eredmény általában 2 hónap kezelési időn belül jelentkezik.

- a kevert inkontinencia kezelési ideje kissé hosszabb.

Általában  21 nap után már érzékelhető a változás
.

A kezelés nem kellemetlen, a  különböző programok más-más érzést keltenek.  Általában  bizsergető, apró nyomást  észlehető, a használat során. A készülék gyógyszermentes kezelés biztosít. Használatának ismert mellékhatása nincs.

Tilos a készülék használata: 

ha szívritmus szabályozó készüléket (pacemakert) használ!

Személyes vásárlás esetében érdeklődjön van-e készleten.  Megrendelés esetében 2-3 nap alatt szállítható.

Ára: 42.900,-Ft  Ennek a készüléknek ingyenes a szállítása 

Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel

Utánvétes szállítás lehetséges, ez esetben a futárdíj: 0,-Ft
Kiszállítás 1-3 nap alatt. A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Szállítás futárszolgálattal, előre utalással

Előre utalás esetén a futárdíj: 0,-Ft
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.
Kiszállítás 1-3 nap alatt. A DPD email értesítést küld Önnek a szállítás várható időpontjáról.

Átvétel PostaPonton előreutalással

Ennél a lehetőségnél a szállítási díj 0, -Ft.
Miután a megrendelt termék vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta, és az számlán megjelenik, a csomagját postára adjuk.
Az átvétel helyét a megrendelésnél a megjegyzés részeben kell megadni. A lehetséges átvételi pontokról itt tudhat meg többet.

Személyes vásárlás

Személyes vásárlás: H-P, 10-16 óra között.
Személyes vásárlás esetében nem szükséges a rendszeren keresztül megrendelni a terméket, nyitva tartási időben a helyszínen megvásárolható!

Kép