Adatkezelési tájékoztató Megrendelés, jótállás, garancia Orvosi engedélyek

Megrendelő lap

Bioptron Bioptron lámpa kölcsönzése, bérlése megrendelése

Fizetés módja
Átvétel
Rendelni kívánt mennyiség:
A termék ára:0,- Ft
Szállítási díj:0,- Ft
Összesen fizetendő:0,- Ft

Számlázási és szállítási adatok

Vezetéknév:
Keresztnév:
Település:
Utca, házszám:
Irányítószám:
Email:
Telefon:
Megjegyzés:
Honnan szerzett tudomást termékünkről?
Az Általános Szerződési Feltételeket megértettem és elfogadom.

A megrendelés véglegesítése fizetési kötelezettséggel jár.

Szállítási díjak, és módok

Jelenleg 3 féle szállítási mód közül választhat:
 

1. Házhoz szállítás futárszolgálattal, utánvéttel (0,-Ft):
Ebben az esetben a DPD futárszolgálat a csomag feladását követő nap szállítja ki. A küldemény átvételének napján e-mailben és SMS-ben is értesítést küld a kiszállításról a futár elérhetőségével. Az átadást megelőzően a futár 1 órával telefonon egyezteti a részleteket. A rendelés teljes összegét Önnek az átvételkor kell fizetnie.

2. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel (0,-Ft):
Ebben az esetben miután a megrendelt termék(ek) vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta vagy bankkártyával kiegyenlítette, és az számlán megjelenik, véglegesítjük rendelését. A közlemény rovatba tüntesse fel a nevét, amennyiben nem saját magának történik a megrendelés, akkor a címzettét. Ezt követően az összeállított csomagot feladjuk, és a DPD futárszolgálat másnap ki is szállítja. A küldemény átvételének napján e-mailben és SMS-ben is értesítést küld a kiszállításról a futár elérhetőségével. Az átadást megelőzően a futár 1 órával telefonon egyezteti a részleteket.

3. Postahivatali, MOL, vagy COOP PostaPontban történő átvétel, előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel (0,-Ft):
Ebben az esetben miután a megrendelt termék(ek) vételárát a SAX Kft. CIB Banknál vezetett 11101301-10585601-01000003 számlára átutalta vagy bankkártyával kiegyenlítette, és az a számlán megjelenik, véglegesítjük rendelését. A közlemény rovatba tüntesse fel a nevét, amennyiben nem saját magának történik a megrendelés, akkor a címzettét. Ezt követően az összeállított csomagot feladjuk, és az MPL futárszolgálat az Ön által megadott Postahivatalba, MOL, vagy COOP PostaPontba (aktuális kiszállítási pontokat az alábbi oldalon éri el: PostaPontok) szállítja ki a feladást követő 2. munkanapon. A küldemény átvételi lehetőségéről az MPL SMS-ben, vagy e-mailben értesítést küld. Ebben az időszakban kérjük ellenőrizze a SPAM könyvtárát is, nehogy elkerülje figyelmét ez a levél. Csomagját 5 napja van átvenni az adott PostaPont nyitvatartási idejében!

A Vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a Vásárlót terhelik!

A szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!
Kép