Adatkezelési tájékoztató Megrendelés, jótállás, garancia Orvosi engedélyek
Cégginformáció

Bemutatkozunk:

Bemutatkozunk:

Cégünk a nyolcvanas évek végén alakult, egészségügyi készülékek importjával  foglalkozunk.

Palettánkon, hatóanyagmentes módszereket felhasználó készülékek szerepelnek. Vannak angol, dán,  illetve német orvosok által kifejlesztett, igen hatékony, orvostechnikai eszköz minősítésű készülékeink.
Egy-egy készüléket magunknak is volt alkalmunk tesztelni, mert sajnos családjainkban is előfordulnak ezek a betegségek, így saját tapasztalatainkat is megoszthatjuk vevőinkkel.  Ez azért lehet hasznos, mert rálátásunk van a használat közben fellépő esetleges kérdésekre, és közvetlenül látjuk a hatékonyságot is.

Legtöbb készüléket több éve forgalmazzuk, az Rc Cornet készülékcsaládot már 6. éve, az eltelt idő, és vevőink elégedettsége is azt bizonyítja, hogy van létjogosultsága ezeknek a gyógymódoknak.

Gondot fordítunk arra, hogy hozzánk forduló vevőinket ellássuk tanácsokkal a használatra vonatkozóan, sőt, ha úgy gondoljuk, hogy számára nem ez a megfelelő gyógymód, azt is elmondjuk.

Szívesen fogadjuk a “vélemények” menü pont alatt leírható észrevételeket, véleményeket is! Kérjük, amennyiben idejük engedi, tiszteljenek meg azzal, hogy visszajelzik akár pozitív,  akár  negatív tapasztalataikat készülékeinkről!

Cégadatok:

SAX Kft
Adószám:
10585601-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-078272

Cím: 1162 Budapest (Árpádföld), Cserhida u. 8.
Tel: +3614093643
E-mail: saxmed@saxmed.hu

Kép