Adatkezelési tájékoztató Megrendelés, jótállás, garancia Orvosi engedélyek

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.altmed.hu szájtrendszerére (a továbbiakban "Weboldal"), elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A Weboldalon található tartalom az oldal üzemeltetőjének (a továbbiakban a "Tulajdonos") kizárólagos szellemi tulajdona.

A Tulajdonos fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

A Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, audio- vagy videó hanganyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A Weboldal teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely rész kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánosságra hozni - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetové tételt - tilos.

Tilos a Weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Weboldal jogosulatlan felhasználása büntető -és polgár jogi következményeket von maga után.

A Weboldalon megjelenített bármely tartalom részletét idézni csak a Weboldalra való hivatkozással, az átvevo mű jellege és célja által indokolt terjedelemben lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Weboldalra, mint forrásra - és amennyiben megjelölésre került, a szerzőre - utaló egyértelmű hivatkozást minden késobbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Weboldalon megjelenített, napi eseményekhez kapcsolódó, idoszerű gazdasági cikkek vagy e témákról sugárzott művek többszörözése, nyilvánossághoz való közvetítése - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.

A Tulajdonos pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Kép